Presidenti i Shqipërisë: Vizita Presidentit Bush të na shërbejë si nxitje për zhvillimin demokratik të vendit


Ne foto: Presidenti Amerikan George W.Bush dhe Presidenti shqiptar Moisiu me KOMANDOT shqiptare qe kane marre pjese ne misionet paqeruajtëse ne Irak e Afganistan

TIRANE, 11 qershor 2007
Presidenti i Republikës, Alfred Moisiu pati sot një takim me stafin e Presidencës të angazhuar në vizitën e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xhorxh W. Bush në Shqipëri, në të cilin shprehu konsideratën e tij të lartë për këtë vizitë të parë zyrtare të të parit President amerikan në vendin tonë. Kryetari i shtetit e vlerësoi këtë vizitë historike si një dëshmi e qartë e marrëdhënieve të shkëlqyera të partneritetit mes Shqipërisë dhe SHBA-së, si një ngjarje, e cila përcjell mesazhe të reja e të fuqishme mbështetjeje për Shqipërinë, popullin shqiptar dhe kombin shqiptar. Presidenti Moisiu theksoi se kjo vizitë e suksesshme duhet të na shërbejë të gjithëve, politikës dhe institucioneve të shtetit, si një nxitje për thellimin e reformave, zhvillimin demokratik të vendit dhe për realizimin e aspiratës së Shqipërisë për t’u integruar pa humbur kohë në strukturat euroatlantike.

Nuk ka komente:

Rreth meje

Arkivi i blogut

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Welcome Mr.President Bush

Welcome Mr.President Bush
Rruga e Elbasanit, Tirana

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

President George W.Bush in Tirana

President George W.Bush in Tirana

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania