Presidenti Alfred Moisiu merr një mesazh falënderimi nga Presidenti i SHBA-ve, Xhorxh W. Bush


28 maj 2007
TIRANE – “Presidenti i Republikës, Alfred Moisiu ka marrë një mesazh nga Presidenti i SHB-ve Xhorxh W. Bush në të cilin shkruhet:
“I dashur zoti President
Ju falenderoj në emër të popullit amerikan për mesazhin tuaj të ngushëllimit rreth ngjarjeve tragjike të Institutit Politeknik të Virxhinias dhe Universitetit Shtetëror të Bleksburgut. Populli amerikan është i hidhëruar dhe i zemëruar nga dhuna e ngjarjeve të asaj dite, që mori pa kuptim jetët e studentëve dhe pjesëtarëve të fakultetit dhe që plagosi të tjerë.
Në mes të zisë së kombit tonë, shprehja juaj e simpatisë është burim ngushëllimi për familjet e viktimave dhe popullin amerikan. Mesazhi juaj do të mbahet mend me mirënjohje”.
Burimi: Faqja zyrtare e Presidencës

Nuk ka komente:

Rreth meje

Arkivi i blogut

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Welcome Mr.President Bush

Welcome Mr.President Bush
Rruga e Elbasanit, Tirana

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

President George W.Bush in Tirana

President George W.Bush in Tirana

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania