Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s: Reformat mjaftojnë për kualifikim, por duhet të jenë të qëndrueshme

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jap de Hoop Schefer vlerësoi reformat e ndërmarra nga vendet e Kartës së Adriatikut, Shqipëri, Maqedoni dhe Kroaci, aspirante për anëtarësim në Organizatën Veriatlantike në Samitin e Bukureshtit që mbahet në prill 2008. Shefi i NATO-s tha se reformat e ndërmarra deri më tani janë të mjaftueshme për kualifikimin e vendeve kandidate. Ai tha më tej se Aleanca nuk ka marrë ende vendim përfundimtar për ftesat për anëtarësim. Schefer konfirmoi se vendet kandidate për anëtarësi, tani duhet të tregojnë se reformat e ndërmarra deri më tani, janë stabile dhe të qëndrueshme.

1 koment:

Anonim tha...

eshte e sigurte tashme se Maqedonia nuk duhet te futet ne NATO

servietes.blogspot.com

Rreth meje

Arkivi i blogut

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Welcome Mr.President Bush

Welcome Mr.President Bush
Rruga e Elbasanit, Tirana

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

President George W.Bush in Tirana

President George W.Bush in Tirana

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania