Basha në Bruksel, takime me ambasadorët e vendeve anëtare të NATO-s


Ministri i Jashtëm i Shqipërisë Lulzim Basha pritet të diskutojë ecurinë e procesit të anëtarësimit të vendit në NATO, gjatë vizitës zyrtare që po zhvillon në Bruksel. Dikasteri i diplomacisë shqiptare njoftoi më 16 dhjetor 2007, se Ministri Basha gjatë qëndrimit në Bruksel do të takohet me më Ambasadorët e SHBA-së znj. Victoria Nuland, Kanadasë z. Dr. Robert McRae, Holandës z. Herman Schaper, Portugalisë z. Manuel Pereira dhe Danimarkës z. Per Poulsen-Hansen në NATO. Në këto takime, sipas Ministrisë së Jashtme në Tiranë, do të diskutohet ecuria e procesit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO dhe hapat e mëtejshëm në ditët dhe javët që vijnë, deri në Samitin e Bukureshtit, në prill të vitit të ardhshëm.

Sipas burimeve zyrtare, Ministri Basha do të marrë pjesë në hapjen e Ekspozitës së Alket Islamit “Shqipëria e Parë nga Ajri” në ambientet e selisë së NATO-s në Bruksel

Nuk ka komente:

Rreth meje

Arkivi i blogut

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Welcome Mr.President Bush

Welcome Mr.President Bush
Rruga e Elbasanit, Tirana

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

President George W.Bush in Tirana

President George W.Bush in Tirana

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania