Schefer: Anëtarësimi në NATO varet nga reforma në drejtësi dhe stabiliteti politik

Presidenti i Shqipërisë Bamir Topi zhvilloi sot një takim në Bruksel me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jap de Hoop Schefer. Kreu i shtetit shqiptar ndodhet për vizitë pune në Shtabin e Përgjithshëm të Organizatës së Atlantikut Verior. Sekretari i Përgjithshëm i Aleancës Schefer tha se ftesat për anëtarësim në NATO bazohen në ecurinë e reformave të shteteve kandidate.
“Rëndësi të veçantë paraqesin reforma në drejtësi dhe klima e qetë politike”, është shprehur Sekretari i Përgjithshëm Schefer pas takimit me Presidentin e Shqipërisë. Kreu i Organizatës së Atlantikut Verior, bëri thirrje që shumica dhe pakica politike në Shqipëri të bashkëpunojnë për anëtarësimin e Shqipërisë në NATO.

Nuk ka komente:

Rreth meje

Arkivi i blogut

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Welcome Mr.President Bush

Welcome Mr.President Bush
Rruga e Elbasanit, Tirana

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

President George W.Bush in Tirana

President George W.Bush in Tirana

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania