Berisha: Vendet anëtare të NATO-s, mbështesin ftesën për Shqipërinë në Samitin e Bukureshtit

TIRANE

Kryeministri Berisha u shpreh sot, gjatë mbledhjes së qeverisë, se në të gjitha takimet që zhvilloi me përfaqësues të vendeve anëtare të NATO-s, gjatë qëndrimit në Nju Jork, ata pa përjashtim dhanë mbështetjen për ftesën e Shqipërisë në Samitin e Bukureshtit. Kryeministri tha se kjo mbështetje do të thotë se Shqipëria duhet të vazhdojë dhe të intensifikojë më tej ritmin e reformave, të plotësojë detyrimet që rrjedhin nga Cikli i 9-të i Planit Kombëtar të Veprimit. Raporti i paraqitur disa ditë më parë në Bruksel, vijoi Kryeministri, ka patur një rezonim plotësisht pozitiv, ndërkohë që do të bëhen edhe raportime të tjera gjatë muajve që vijnë. “E rëndësishme është që të tri vendet tona të shkojnë bashkërisht në Samitin e Bukureshtit për të marrë ftesën për anëtarësim në NATO”, u shpreh Kryeministri.

Nuk ka komente:

Rreth meje

Arkivi i blogut

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Tirane, Festohet 12 Qershori, 1-vjetori i nenshkrimit te MSA-se Shqiperi-BE

Welcome Mr.President Bush

Welcome Mr.President Bush
Rruga e Elbasanit, Tirana

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

Qytetaret shqiptare mirepresin Presidentin Bush

President George W.Bush in Tirana

President George W.Bush in Tirana

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania

President Bush, in Fushe-Kruja, Albania